fbpx

(5) Particuliere kavels, zelf bouwen op Eiland-II

Heeft u uitgesproken wensen als het gaat om uw nieuwe woning? Op het tweede wooneiland van Westergouwe realiseert u welstandvrij uw droomhuis op uw particuliere kavel. U kunt kiezen uit diverse vrije kavels. De keuzevrijheid gaat verder dan u denkt.

Er zijn nog enkele vrije kavels te koop, waaronder 2 kavels die geschikt zijn voor het bouwen van een twee-onder-één-kapwoning. Onderaan vindt u een actuele kaart van de kavels.

In Westergouwe-II zullen weer vrije kavels worden aangeboden. Heeft u interesse, laat dit dan weten door een mail te sturen aan het Projectbureau

Zonder beperkingen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen architect en aannemer te kiezen. Daarnaast bepaalt u niet alleen het ontwerp van uw woning, maar ook de locatie, grootte en vorm van uw kavel. U ontwerpt en bouwt zonder beperkingen. Wilt u bijvoorbeeld graag aan het water wonen of kiest u eerder voor landelijk? Staat uw huis in een doodlopend straatje of heeft u liever wat meer beweging van een doorgaande weg? Of realiseert u met vrienden, familie of bekenden een twee-onder-een-kapwoning of een serie rijwoningen? Het kan allemaal in Westergouwe.

Westergouwe_vrije kavels_170405

Share