fbpx

Kalender

Hieronder treft u data’s aan die van toepassing zijn op Westergouwe. Deze data’s kunnen werkzaamheden, een start bouw of een ander evenementen zijn. U krijgt geen signalering in uw mailbox als de kalender is bijgewerkt, handig om af en toe te kijken of er iets gewijzigd is.

2016 - november

Schermafbeelding 2016-10-19 om 15.37.01
16 november - Bomen planten in GroenBlauwe zone

Op woensdag 16 november gaan we knotwilgen planten langs het fietspad in de GroenBlauwe zone. Bewoners (en toekomstige bewoners) zijn van harte uitgenodigd om met kinderen of kleinkinderen een eigen boom te planten!

Lees meer

2016 - juni

dagvdbouw
4 juni - Dag van de bouw

Op 4 juni doet Westergouwe mee an de landelijke Dag van de Bouw. Uniek voor NL dat een woonwijk in ontwikkeling meedoet! De bouwplaatsen gaan open en we organiseren rondleidingen voor bezoekers. In de middag gaan 2 nieuwe projecten voor Eiland 1 in verkoop. De dag wordt afgesloten met een buurtborrel voor alle (toekomstige) bewoners van Westergouwe!

2016 - mei

confetti
2 mei - start bouw Vrije Kavels

Op maandag 2 mei 2016 starten de werkzaamheden op Eiland 2, de vrije kavels.

2016 - april

paal
25 april - start bouw Eiland 1

De bouwwerkzaamheden op het eerste wooneiland gaan van start in week 35! Op 9 september organiseren VOF Westergouwe en Dura Vermeer gezamenlijk een herSTART bouw voor de kopers.