fbpx

Kalender

Hieronder treft u data’s aan die van toepassing zijn op Westergouwe. Deze data’s kunnen werkzaamheden, een start bouw of een ander evenementen zijn. U krijgt geen signalering in uw mailbox als de kalender is bijgewerkt, handig om af en toe te kijken of er iets gewijzigd is.

2020 - maart

BANNER-WEBSITE300
9 maart - Verhalen van Westergouwe - WOII

Welke verhalen gaan er schuil achter het gebied waar u woont? De nieuwe wijk Westergouwe kent een rijk verleden en heeft een veelbelovende toekomst. In een serie van vier avonden nemen we u mee op een tijdreis door uw wijk. 

Lees meer

2020 - februari

aed
18 februari - Reanimatie cursus door de Wijkvereniging

Op dinsdagavond 18 februari organiseert de wijkvereniging een reanimatiecursus in het KC de Ontdekkingsreizigers. Zoals eerder al gecommuniceerd is er sinds kort een AED beschikbaar voor de wijk Westergouwe. Deze AED hangt aan de garagegevel bij Schokplantsoen 55 en is 24/7 bereikbaar. Om als burgerhulpverlener hulp te kunnen bieden bij een noodsituatie wordt er vanuit de Wijkvereniging een reanimatiecursus + gebruik AED georganiseerd.

Lees meer

2019 - november

29 november - Sinterklaas in Westergouwe

Wijkvereniging Westergouwe organiseert op vrijdag 29 november een Sinterklaas bijeenkomst in KC De Ontdekkingsreizigers. Sinterklaas komt speciaal voor de kleintjes een verhaaltje voorlezen voor het slapengaan.

Lees meer
Sint-maarten
9 november - St. Maarten

Op zaterdag 9 november organiseert Wijkvereniging Westergouwe een lampionnenoptocht ter gelegenheid van St. Maarten.

Lees meer

2019 - oktober

heipalen
7 oktober - Start heiwerkzaamheden Westergouwe-II

Vanaf volgende week 41 voert Boele van Eesteren hei-werkzaamheden uit in Westergouwe-II. Het gaat om de eerste projectmatige bouw in deze nieuwe fase van Westergouwe voor het project Gouwse Tuinen 1

Lees meer
Banner nieuws beleef westergouwe
5 oktober - Beleef Westergouwe

Op zaterdag 5 oktober vinden er tijdens de Open Huizen Dag weer een aantal leuke activiteiten plaats in Westergouwe.

Lees meer

2019 - september

BBQ-time
7 september - Wijkbarbecue voor alle bewoners

Op zaterdag 7 september organiseert Wijkvereniging Westergouwe een barbecue voor alle (toekomstige) bewoners van Westergouwe. De barbecue vindt plaats vanaf 17:00 uur in het Schoklandplantsoen.

Lees meer

2019 - augustus

huttenbouw_westergouwe3
26 augustus - Huttenbouwdorp

Ook dit jaar kunnen kinderen weer volop bouwen in het huttenbouwdorp Westergouwe! En wel tijdens de huttenbouwweek van 26 t/m 28 augustus. De inschrijving is inmiddels geopend voor basisschool kinderen van groep 3 t/m 8 uit Westergouwe, Korte Akkeren en Moordrecht.

Lees meer
afsluiting texellaan
12 augustus - Start werkzaamheden Texellaan

Vanaf maandag 12 augustus wordt in delen de kruising Waddenpad-Texellaan, de route naar de fietsburg en de verharding langs de eerste twee bouwblokken A en B aan de Texellaan aangepakt. Bouwhekken en betonplaten worden verwijderd en het trottoir, de parkeervakken, boomvakken en rijbaan worden definitief aangelegd. Meer informatie vindt u onder "Nieuws"

2019 - juni

Werk-in-Uitvoering
24 juni - Nachtelijke werkzaamheden aan de N207

De provincie Zuid-Holland voert in de nachten van maandag 24 juni tot zaterdag 29 juni de laatste werkzaamheden uit aan de N207 bij Gouda. Het groot onderhoud aan dit deel van de weg is dan helemaal klaar.

Lees meer
Dag-vd-bouw-FB
15 juni - Open Dag in Westergouwe

Op 15 juni, de Dag van de Bouw, organiseert Westergouwe een open dag van 11:00 – 14:00 uur. Vanuit het evenemententerrein in het nieuwe gedeelte Westergouwe-II kunt u uit tal van activiteiten kiezen die u een inkijkje geven op de ontwikkelingen in Westergouwe. Zo zijn er rondritten met een huifkar langs projecten in aanbouw (Wieringenhof en Aan de Nieuwe Stadskade), wandelingen met de ecoloog, speelactiviteiten voor kinderen en zijn de zelfbouw kavels te bezichtigen.

Lees meer