fbpx

Nieuwe huurwoningen in Westergouwe

Met een feestelijke symbolische sleuteloverdracht zijn 71 huurwoningen in Westergouwe-II, aan Vesteda opgeleverd. Op 1 juli kreeg Pieter Knauff (director Acquisitions Vesteda) de eerste sleutel overhandigd van Rogier Tetteroo (wethouder gemeente Gouda). De huurwoningen werden in opdracht van VOF Westergouwe (een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans) gebouwd. De oplevering van deze woningen vormt een mooie uitbreiding van het aantal vrije sector huurwoningen in Gouda.

Compleet aardgasloos en energiezuinig

De eengezinswoningen worden gasloos en energiezuinig uitgevoerd en beschikken onder andere over vloerverwarming en -koeling, een individuele bodemwarmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem waar de warmte uit wordt teruggewonnen.

De oppervlakte van de woningen varieert van circa 112m2 tot circa 124m2 en alle woningen beschikken over een riante achtertuin. De tuin is met zwarte aarde afgewerkt om de aanleg van duurzame tuinen te stimuleren en hittestress te voorkomen. Zoals in heel WG-II, zijn ook de straten klimaatrobuust uitgevoerd met o.a. doorlatende verharding.

Inschrijving

Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven voor de huurwoningen. De huurprijs van de woningen is vanaf €1.099,- per maand. Inschrijven en meer informatie over het project is te vinden op www.hureninwestergouwe.nl.

terug