fbpx

Start verkoop Gouwse Tuinen fase 2

Op 15 juni van 11:00 – 14:00 uur start tijdens de Dag van de Bouw de verkoop van 23 woningen in Gouwse Tuinen fase 2.

Vanaf nu zijn al de prijzen, plattegronden e.d. online in te zien op de website. De woning is helemaal digitaal samen te stellen via een woonconfigurator.

Alle woningen worden gasloos uitgevoerd (EPC van 0) en zijn helemaal klaar voor de toekomst. Met o.a. vloerverwarming en -koeling, triple glas, douche WTW, zonnepanelen, keuken, sanitair en tegelwerk, enzovoorts. De installatie is volledig in eigendom, zeer voordelige maandlasten dus! De woningen zijn onderhoudsarm met o.a. kunststof kozijnen.

De oriëntatie van de tuinen is voor alle woningen gunstig te noemen. De 9 rijwoningen liggen op het zuidwesten, de tweekappers en vrijstaande op het zuidoosten. De overige rijwoningen liggen op het noordwesten maar hier komt de zon rond het middaguur al in de tuin, tot de laatste zonnestralen in de avonduren. Schaduwstudies zijn per woning te bekijken bij de makelaar.

Voorrang op de toewijzing van de woning na 15 juni? Plan dan een afspraak bij één van onze makelaars voor 15 juni.

Tijdens de Dag van de Bouw op 15 juni  kunt u  o.a. het uitzicht bekijken vanaf het hoogste punt  van appartementencomplex Wieringenhof, de kadewoningen in aanbouw bezoeken en een rondleiding krijgen door het natuurgebied Groen Blauwe Zone.

terug