fbpx

VERKOCHT: Aan de Nieuwe Stadskade

Project Aan de Nieuwe Stadskade krijgt vorm

Aan de uiterste rand van de Zuidplaspolder krijgt het project Aan de Nieuwe Stadskade vorm. De kademuur is inmiddels gestort en daarmee staan de eerste contouren van de nieuwe woningen. Zoek je een koopwoning in Gouda? Het duurt niet lang meer voordat er 66 unieke stadswoningen in Westergouwe zullen verrijzen en er zijn nog woningen beschikbaar op deze unieke locatie.

Bakermat van Westergouwe

Een woning in Westergouwe geeft je de rust en natuur van een landelijke omgeving en het biedt tegelijkertijd een zeer goede bereikbaarheid. Je bent niet alleen binnen 10 minuten op de snelweg, maar ook de binnenstad van Gouda is op korte afstand zodat je een snelle boodschap kunt doen of kunt genieten van de gezelligheid rondom het Gouds stadhuis.
Westergouwe zal een wijk worden waar verschillende gezinssamenstellingen wonen en het krijgt haar eigen voorzieningen zoals winkels, gezondheidsinstellingen en een school. Wil je in Gouda wonen, dichtbij uitvalswegen maar toch in een groene omgeving? Dan is Westergouwe zeker iets voor jou.

Nog woningen beschikbaar

Een aantal woningen is al verzekerd van een bewoner. Toch zijn er ook nog voldoende stadswoningen die nog beschikbaar zijn. Uiteindelijk zullen er 4 types koopwoningen gebouwd worden in het project Aan De Nieuwe Stadskade:

  1. De Dwarstrap.

Dit is een woning waarbij je als koper de indeling van de woning zelf kunt bepalen.  Op de eerste verdieping is er een schitterend uitzicht over het water en de open dwarstrap in het midden van de ruimte zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen voor- en achterkant. Wil je een ruime woonkamer en keuken op de eerste verdieping en een slaapkamer op de begane grond? Mogelijkheden genoeg! De Dwarstrap is beschikbaar vanaf €299.500 v.o.n.

  1. De Special.

De rijwoning van dit type wordt gekenmerkt door een taps toelopende vorm. Ook deze woning kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. De Special is beschikbaar met een zijtrap waardoor de ruimte van de woning optimaal benut kan worden, maar ook met een spiltrap in het midden van het huis voor een speels effect. Deze woning is beschikbaar vanaf €327.000 v.o.n.

  1. De Zijtrap.

Een bijzonder detail aan dit type woning is de op de tuin gerichte erker met openslaande deuren. Omdat de begane grond geheel naar eigen inzicht  in te richten is, kun je hier bijvoorbeeld ook je slaapkamer realiseren met uitzicht op de tuin. Met de trap aan de zijkant van het huis ontstaat er een grote ruimte op de eerste verdieping waar je alle kanten mee op kunt. De Zijtrap is beschikbaar vanaf €294.500 v.o.n.

  1. De Spiltrap.

De Spiltrap is de grootste woning. Vanuit de grote keuken op de begane grond is er vrij uitzicht op de tuin, die ruimte biedt om op eigen terrein te parkeren. De optionele vide zorgt voor lucht, licht en ruimte. Deze woning geeft je de keuze tussen een spiltrap en een dwarstrap. Uiteraard is ook deze woning naar eigen inzicht in te delen. De Spiltrap is beschikbaar vanaf €359.000 v.o.n.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de bouw en beschikbaarheid van de koopwoningen Aan de Nieuwe Stadskade? Lees dan meer op Aandenieuwestadskade.nl. Op deze website staan ook de contactgegevens van de makelaars waar de woningen te koop staan.

Share