fbpx

VERKOCHT: Wijdeblik fase 1

Welkom in Wijdeblik, waar u natuurlijk kunt genieten mét een groen hart. Compleet gasloos en energieneutraal op een prachtige locatie in Westergouwe. In de eerste fase van Wijdeblik komen 24 eengezinswoningen en 4 twee-onder-een-kap woningen. De woningen in Wijdeblik vallen op door hun uitstraling. Fraaie donkerrode, grijsrode bakstenen gevels met in het wit de Goudse ruit gemetseld.

Wijdeblik is volledig klaar voor de toekomst! De duurzame woningen zijn gasloos en worden uitgevoerd met Nul-op-de-Meter (NOM). Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig en zelfvoorzienend is en gebouwd wordt met triple-glas, een douche-WTW en een warmtepomp met vloerverwarming- en koeling op alle verdiepingen. Bij normaal verbruik, ontvangt u helemaal geen energienota meer!

Dura Vermeer hecht waarde aan een eerlijk toewijzingsproces. Bij steeds meer projecten kiezen zij daarom voor het Pre-Qualify proces in samenwerking met NEXTHome. Zij hebben hiermee reeds positieve ervaringen opgedaan bij andere projecten. Het Pre-Qualify proces heeft tot doel vooraf duidelijk te zijn over de toewijzing en te inventariseren dat de woning haalbaar en betaalbaar is. Daarbij worden de woonwensen persoonlijk geïnventariseerd en voorzien van een advies.

Kijk op de website van Wijdeblik www.wijdeblikgouda.nl voor meer informatie.

Share