fbpx

VERKOCHT: Gouden Greep

Wonen aan de horizon van Gouda

Gouden Greep bestaat in totaal uit 91 woningen verdeeld over 3 fases.
Binnen het plan vind je een variatie aan woningtypen zoals eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen kennen een traditionele architectuurstijl, met fraaie topgevels, geveldetails, houten kozijnen, sfeervolle erkers en overstekende dakgoten. Zo ontstaat er niet één en dezelfde massa aan woningen, maar individualiteit voor iedere woning. 

De woningen passen geheel in de duurzaamheidsklasse die je als koper van een nieuwbouw woning vandaag de dag verwacht. Namelijk een eigen installatie met onder andere zonnepanelen, een prettig ventilatiesysteem, een douche wtw en warmte-koudeopslag in de bodem. Hiermee kan  in de winter de woning middels vloerverwarming verwarmd  worden en wordt in de zomer de woning gekoeld.  Bijna alle woningen in het plan zijn nul-op-de-meter. Dat houdt in dat er geen sprake is van een energierekening, zo bespaar je nog eens kosten!

Fase 1 is  in aanbouw, de oplevering hiervan wordt verwacht in de eerste helft van 2021. De bouw van fase 2 start in november 2020. In de 3e fases zijn nog enkele woningen beschikbaar. Neem contact op met één van de makelaars voor meer informatie.

Met de realisatie van de Gouden Greep zal vorm worden gegeven aan de 2e fase van Westergouwe. In de Gouden Greep is plaats voor iedereen! Jong, oud, starter of doorstromer.

Een prachtige fonkelnieuwe woning, in een geheel nieuwe -groene- woonwijk, centraal gelegen en ook nog eens zonder energierekening!

Nieuwsgierig naar de woningen en de laatste ontwikkelingen van het plan? Blijf op de hoogte via onze website en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

 

Share