fbpx

VERHUURD: Rietpluim 42 appartementen

In de 1e fase van de nieuwe wijk Westergouwe wordt het deelgebied ‘De Tuinen 3’ ontwikkeld. De Tuinen 3 is verdeeld in drie verschillende delen te weten de Rand, de Appartementen en het Binnengebied.

In het appartementencomplex van De Tuinen 3 zijn 42 woningen gebouwd bestemd voor de sociale huur. De grootte van de woningen is ongeveer 70 m², de woningen hebben 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en balkon, badkamer en apart toilet.

Stand van zaken bouw

Woonpartners Midden-Holland heeft aannemer BM Bouw uit Hardinxveld Giessendam geselecteerd om deze woningen te bouwen. Het complex is ontworpen door Jep Swinkels van Visser en Bouwman architecten uit ’s Hertogenbosch.

In de planning van de aannemer staat de start van de bouw gepland in de tweede helft van 2016, de oplevering vindt plaats in het najaar van 2017.

Verhuur

De huurprijzen zullen in de prijscategorie vallen van de ‘betaalbare huurklasse’, wat betekent dat de netto huur  voor 2 personen onder de € 586,- per maand valt.

Circa 6 maanden voor de oplevering van de woningen start Woonpartners Midden-Holland met de verhuur van de woningen.

De huurwoningen worden ter zijner tijd via www.woningnet.nl aangeboden. De toewijzing gebeurt op basis van de op dat moment geldende woningtoewijzingsregels.

Share