fbpx

VERKOCHT: 26 woningen

VERKOCHT: 26 woningen VOF Westergouwe

Texellaan II: 14 eengezinswoningen en drie-onder-één-kap woningen en Schoklandplantsoen II met 3 drie-onder-één-kap woningen vanaf  ca. € 270.000,-  vrij op naam.

De VOF Westergouwe (een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans) heeft het grootste woningaanbod in Westergouwe. De nieuwste ontwikkeling zijn 26 woningen op Eiland I. Kijk voor meer informatie op woneninwestergouwe.nl en schrijf u in!

De komende jaren ontwikkelt VOF Westergouwe, bestaande uit Heijmans en VolkerWessels Vastgoed, zo’n tweeduizend woningen in Westergouwe. Het aanbod is heel divers, in zowel woningtypen als prijsklassen. Grote kans dus dat de woning waarnaar u op zoek bent ertussen zit. Kijk voor het huidige aanbod van VOF Westergouwe op woneninwestergouwe.nl. Ziet u uw droomhuis er niet bij? Neem dan contact met ons op, want u kunt invloed hebben op de uitvoering van toekomstige bouwplannen. Wij denken graag met u mee om de ontwerpen in een vroeg stadium op uw persoonlijke woonwensen af te stemmen!

Share