fbpx

VERHUURD: MorgenWonen

MorgenWonen is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust. MorgenWonergie: bewuster en zuiniger met energie kan bijna niet!

Uw woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u, uw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Uw WTW-systeem zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning.

Een andere unieke eigenschap: MorgenWonen betekent ook dat u er ‘morgen’ zo in kunt trekken.

Indeling

Een ruime entreehal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur is gesitueerd aan de voorzijde van de woning; vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer wordt compleet opgeleverd met luxe Villeroy & Boch sanitair, een fraaie designradiator en mooi Mosa tegelwerk op de vloer.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier vindt u uw wasmachine aansluiting en heeft u alle ruimte om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

Ligging en situatie

De 34 woningen van MorgenWonen worden gebouwd op Eiland-II, Westergouwe. De kavelgroottes van de tussenwoningen variëren tussen de circa 117m2 en 125m2 en de kavelgroottes van de hoekwoningen variëren tussen de circa 140m2 en 257m2.

Alle woningen beschikken over een berging in de achtertuin van 6m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De andere zijde is bedekt met gebakken dakpannen. Parkeren kan openbaar.

Meer informatie

Boer Makelaardij Gouda

Meridiaan 39
2801 DA Gouda
info@boer-gouda.nl

Tel. 0182-538400

 

Share